www.zarebskibouwservice.nl

Wallpaper.com, 29 maart 2012

Wallpaper.com is wereldwijd het grootste online magazine voor design, architectuur, interieur, mode, kunst en lifestyle. In Maart 2012 schreven ze een artikel over de woning van Damian Zarebski. Centraal in het artikel staat de verbouwing van kaal klushuis tot hypermodern woonhuis.
http://www.wallpaper.com/gallery/architecture/urbannerdam-housing-project-rotterdam/17053037

NRC LUX , 4 februari 2012

NRC LUX is de bijlage van de zaterdageditie van het NRC handelsblad. In de bijlage van 14 februari verscheen een artikel over klushuizen op Katendrecht in Rotterdam. Damian Zarebski en zijn partner Tom zijn een van de stellen die in het artikel aan het woord gelaten worden over hun verbouwing.
PDF

Houzz.com 2011

De website Houzz.com heeft wereldwijd de grootste collectie inspirerend interieur design en decoratie ideeën, waaronder keukens en badkamers. De woning van Damian Zarebski wordt op deze site uitgebreid besproken. Het verhaal is met veel foto’s geïllustreerd.
http://www.houzz.com/ideabooks/1132945/list/My-Houzz–Ultra-Modern-in-Rotterdam

AD, 10 september 2011

De regionale editie van het landelijke dagblad AD interviewde Damian Zarebski in september 2011 over zijn ‘showroom’ woning. Het artikel gaat o.a. in op Zarebski’s Poolse achtergrond en de verbouwing die nodig was om het kale klushuis om te toveren tot een bijzonder woonhuis.

Klikk.no, 15 augustus 2012

Deze Noorse lifestyle website wijdde een artikel aan het klushuis van Damian Zarebski. In het Noors maar met mooie foto’s.
http://www.klikk.no/bonytt/article765740.ece